Dodge Challenger SRT-8 HEMI ORANGE PLC Nieuwstaat

Kenmerken

Prijs
€ 47950

BTW/Marge
Marge

Kenteken
NL

Kleur
HEMI ORANGE PLC

Transmissie
Automaat

Bouwjaar
2009

Motorinhoud
6100

Brandstof
Benzine

Kilometerstand
27223 KM

Omschrijving

Dodge Challenger SRT-8 6.1 HEMI AUTOMAAT 425 PK NIEUWSTAAT  1e eigenaar!

Deze Challenger verkeert absoluut in smetteloze schadevrije originele nieuwstaat met slechts 27.000KM de kilometerstand is aantoonbaar en wordt gegarandeerd.

In 2009 nieuw in Duitsland geleverd door een officiële Duitse dealer aan een echte autoliefhebber en collector hiervan zijn de documenten ook voorhanden!

In deze mooie kleurstelling (PLC) Hemi Orange Pearl  uitgevoerd met carbon stripings is de Challenger SRT-8 van 2008-2010 gelimiteerd geproduceerd.

Alvorens deze schitterende Mopar op de weg kwam is de onderzijde en carrosserie behandeld heeft en heeft een holle ruimte verzegeling gehad.

Dit is de kans om in het bezit te komen van een originele en niet verkrachte schadevrije Dodge  Challenger SRT-8 die zijn gehele leven binnen heeft geslapen.

Staat nog  de originele fabrieksbanden en deze verkeren in zeer goede staat , dit geeft aan hoe er met deze Challenger is omgesprongen. (Bij verkoop uiteraard nieuwe banden)

Volledig gedocumenteerd vanaf nieuw tot nu met afleverdocumenten van de dealer tot aan de keuringsrapporten van de TUV van nieuw tot heden!

Dit is absoluut een collectorsitem in originele staat net zo mooi als de dag dat deze Mopar de fabriek verliet , voor de liefhebber is dit een uitgelezen kans om in het bezit van deze stoere retro Challenger te komen.

Het was niet nodig maar toch hebben we deze krachtpatser een grote beurt gegeven , olie ,filters ,vloeistoffen en bougies vervangen alles met originele Mopar onderdelen!!

€ 47.950,00

Neem voor verdere vragen of het maken van een afspraak contact op met Daan:

Tel: 0031-653256474