Mercedes 230C Automaat 1979 1e Eigenaar NL Auto

Kenmerken

Prijs
€ 9950

Kleur
Zilvergrijs

Bouwjaar
1979

Brandstof
Benzine

BTW/Marge
Marge

Transmissie
Automaat

Motorinhoud
2300

Kilometerstand
206360 KM

Kenteken
10-XR-77

Mercedes-230-E

Omschrijving

Nederlandse Mercedes W123 230 Coupe Automaat  1e Eigenaar

1e eigenaar aantoonbaar!!

Deze Mercedes is in 1979 geleverd door Mercedes Dealer Biemond uit Aalsmeer aan een bloemenhandelaar uit de regio , tevens onderhouden bij diezelfde Dealer.

Heeft de laatste 11 jaar na het overlijden van de eigenaar binnen gestald gestaan bij zijn kinderen waarvan wij onlangs deze mooie klassieker van mochten kopen.

Mooie en complete goed rijdende W123 Coupe , het interieur is nog keurig netjes ook het dashboard is nog mooi de klokken zijn niet verkleurd en de wijzers nog mooi oranje.

Zelfs de originele verbanddoos , gereedschap set , reservewiel en krik zijn aanwezig de cassettebandjes staan nog in het middenconsole de papieren zijn compleet met zelfs de oude deel III kentekenbewijzen wat een unieke vondst!

Van buiten ziet de Mercedes er nog goed uit het lakwerk is mooi , heeft wel wat kleine aandachtspuntjes chroom van de achterbumper en wielrand paar kleine roestplekjes aan de wielranden maar naar mijn idee niets verontrustends .

De onderzijde, chassisbalken, reservewielcompartiment zijn hard en zien er fris uit dit is  vrij uniek voor dit type Mercedes.

We hebben de Mercedes voorzien van verse benzine  en een nieuwe accu na het aanraken van de sleutel sloeg de motor vrijwel direct aan en begon deze Coupe weer te leven.

Een uitgelezen kans voor de liefhebber of verzamelaar om in het bezit te komen van een volledig gedocumenteerde W123 Coupe uit de 1e hand.

Voor de APK is het raadzaam de banden te vervangen deze zijn al op leeftijd, de Mercedes heeft momenteel geen APK uiteraard kunnen we dit voor u verzorgen tegen kostprijs.

€ 9.950,-

Voor vragen of verder informatie mag u ons contacteren.

Met vriendelijke groet,

Daan Schop