Daimler Double Six Serie III XJ12

Kenmerken

Prijs
€ 21500

Kleur
Groen

Bouwjaar
1991

Brandstof
Benzine

BTW/Marge
Marge

Transmissie
Automaat

Motorinhoud
5343

Kilometerstand
123000 KM

Kenteken
NL

Daimler Double Six Jaguar XJ12 Serie 3 (2)

Omschrijving

Zeer nette Daimler Double Six  (Jaguar XJ12) Serie III uit 1991 sublieme staat!!

Deze Daimler is altijd in het bezit van echte liefhebbers geweest werkelijk tot in de puntjes onderhouden en goed geconserveerd, in deze staat kom je ze niet of nauwelijks meer tegen.

Verkeert in vrijwel smetteloze staat , van binnen en buiten als nieuw kosten nog moeite zijn gespaard om deze Daimler in topstaat te houden dit is aan alles af te lezen.

Prachtige kleurstelling donkergroen met een zwart lederen interieur.

Afkomstig uit een privé verzameling , nieuw geleverd in Duitsland zeer compleet gedocumenteerd er is een ordner vol met rekeningen en diverse ritten registratieboekjes.

Slechts 123.000 KM aantoonbaar gereden, in het verleden is de km teller vervangen voor een nieuwe door een officiële Bosch dealer de factuur hiervan is aanwezig .

Vanaf nieuw in 1991 tot 2010  in het bezit geweest van de 1e  Duitse eigenaar een oudere heer geboren in 1940 ,  in 2010 is de Daimler wederom naar een liefhebber verkocht die deze klassieker in zijn privé verzameling heeft opgenomen.

In 2021 is de Daimler gekocht in Duitsland en ingevoerd in Nederland , het oude Duitse kentekenbewijs is aanwezig en zal worden meegeleverd.

De rekeningen van het onderhoud van de laatste jaren zijn tevens aanwezig !!

Wat een genot om te rijden in deze 12 cilinder  die rijdt remt en schakelt als een nieuwe .

Voor de liefhebber van Engelse klassiekers is dit een unieke kans om in het bezit te komen van een top exemplaar waar u vrolijk van wordt.

 

U bent van harte welkom deze Daimler bij ons te komen bewonderen, tevens beschikken we over een hefbrug zodat u de onderzijde ook kunt bekijken en inspecteren.

We zijn op afspraak geopend, vriendelijke groet.