Chrysler Windsor 1956 V8 HEMI Automaat

Kenmerken

Prijs
€ 29950

Kleur
Two Tone

Bouwjaar
1956

Brandstof
Benzine

BTW/Marge
Marge

Transmissie
Automaat

Motorinhoud
5425

Kilometerstand
52647 Miles

Kenteken
PM-22-28

Boot-blauw-222

Omschrijving

1956 Chrysler Windsor V8 Automaat  TOPKLASSIEKER !

V8 225 PK met een Powerflite automatische transmissie rijdt en schakelt perfect 52647 originele miles!!

Verkeert in zeer nette originele staat deze Chrysler komt van een echte liefhebber is geheel matching numbers en colors.

Uitgevoerd in een prachtige 2 tone kleuren combinatie mint green van onder surf green van boven , ook het interieur is in 2 kleuren groen deze kleuren zijn tevens origineel volgens buildsheet!

Meervoudig showwinnaar en goed gedocumenteerde Chrysler Windsor met originele handleidingen , brochures enzovoorts uit de 3 hand.

De Chrysler is nieuw geleverd in Wisconsin , de 2e eigenaren een gepensioneerd echtpaar uit Ohio , de 3e eigenaren een gepensioneerd echtpaar uit Bayville die met deze Chrysler veel hebben deelgenomen aan klassieke autoshows .

Volgens de historie die wij hebben is deze Chrysler eind jaren 50 gebruikt tijdens de campagne en  verkiezingen van President Eisenhower er werd campagnemateriaal pamfletten en buttons mee vervoerd in deze tijd.

Aan alles is af te lezen dat deze prachtige klassieker zijn hele leven goed is verzorgd, facturen en documentatie van de laatste jaren zijn aanwezig heeft recentelijk 4 nieuwe Cooker Classic whitewall banden gekregen.

Word geleverd met een Nederlands kenteken en keuring bij het RDW, na de keuring is deze Chrysler Windsor vrij van APK voor de rest van zijn leven.

Super mooie fifties classic een genot om mee te rijden en een lust voor het oog, met deze klassieker krijgt u gegarandeerd veel thumbs up!

Kortom een top klassieker met een verhaal van een liefhebber voor een liefhebber, instappen en genieten!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om deze beauty te komen bekijken neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op ik help u graag!

Uiteraard is transport van deze mooie klassieker mogelijk.

€ 29.950,-