Mercedes 230 W123 Automaat 1978 Keihard Topstaat

Kenmerken

Prijs
€ 7950

Kleur
Groen

Bouwjaar
1978

Brandstof
Benzine

BTW/Marge
Marge

Transmissie
Automaat

Motorinhoud
2307

Kilometerstand
216385 KM

Kenteken
02-JPL-9

Mercedes-230-W123-Automaat-1978

Omschrijving

Mercedes 230 W123 Automaat Schuifdak 1978

Verkeert in originele staat  , niet aan gelast geen verrotte dorpels wielranden of kriksteunen in deze staat zeer zeldzaam!!

Rijdt en schakelt zeer goed en is technisch goed in orde,  altijd goed onderhouden en recentelijk APK gekeurd heeft 216.000 KM gereden.

Het grootste deel van zijn leven heeft deze klassieker warm binnen geslapen in een droog klimaat dit is aan alles af te lezen.

Begin jaren 80 is deze W123 met zijn eigenaar (een arts uit Duitsland ) mee verhuisd naar Nieuw Zeeland waar hij het grootste gedeelte van zijn leven dienst heeft gedaan als 2e auto en bij de Mercedes specialist Kevin Burt in Christchurch onderhouden.

In 2008 is deze Mercedes gekocht door de 2e eigenaar een Nederlands echtpaar wonend in Nieuw Zeeland die hem in 2009 mee naar Nederland hebben genomen.

Het droge klimaat heeft deze W123 deugd gedaan de auto is dan ook keihard op slechts 1 heel klein plaatsje na ter grote van een 20 cent muntje links op het voorscherm.

Het interieur ziet er goed uit het dashboard is niet kapot de tellers zien er fris uit en zijn haast niet verkleurd, de dak hemel zit er nog mooi strak in.

De onderzijde is hard ook de dorpels , kriksteunen en kofferruimte zijn in harde originele staat!

De liefhebber haalt zijn hart op als hij ziet hoe goed deze W123 bewaard gebleven is.

Kom gerust langs om deze Mercedes te komen bekijken, we zijn op afspraak geopend en vragen u vooraf contact met ons op te nemen.

Wordt afgeleverd met Nederlands kenteken en APK keuring inclusief 2 sets sleutels en veel documentatie

Voor klanten in Duitsland, België of andere landen kunnen we de auto leveren met een exportkenteken en 14 daagse verzekering zodat u de auto naar huis kunt rijden en registreren in uw eigen land.

We kunnen u assisteren met transport door geheel Europa , de Verenigde staten en andere wereld delen vraag ons naar de mogelijkheden.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn : Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, Treinstations: ‘s-Hertogenbosch, Gorinchem of Zaltbommel.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem gerust vrijblijvend contact met ons op , we helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Daan Schop Trading