Translate website

Welke Quad of ATV past het beste bij u of uw bedrijf?
Wij geven u graag een passend advies!
Zie hier ons uitgebreide aanbod van nieuwe en gebruikte quads.

Kawasaki KLT 110 A1 Trike 1e eig topcondtie

€ 1.950,00 Voorraadstatus: Op voorraad

Kawasaki KLT 110 A1 Trike 1e eig topcondtie

Kleur Rood
Bouwjaar 1984
Brandstof Benzine
BTW/Marge Marge
Transmissie Semi Automaat
Motorinhoud 110

Kawasaki Trike KLT110 A1 1984 in originele topconditie.

Afgelopen Oktober bezochten we Amerika waar we deze prachtige Kawasaki trike gevonden hebben, direct van de 1e eigenaar.

De Trike verkeert in absolute topconditie en alle originele documenten en handleiding zijn aanwezig, zelfs de rekening en diverse brochures uit 1984 inclusief Certificate of Origin.

In 1984 is deze Trike nieuw gekocht bij Minn’s Kawasaki in Massachusetts de originele rekening en het Certificate of Origin is aanwezig.

Zeer goed geconserveerd gebleven dit is werkelijk een prachtexemplaar dat slechts een paar maar maal is gebruikt, de stickers zijn allemaal nog intact ook het zadel is origineel en helemaal gaaf.

De kappen zijn in goede conditie zonder barsten of scheuren, geen roest ook zijn de banden niet uitgedroogd, de tank is een keer gerepareerd aan de onderzijde dit is het enige wat we hebben kunnen vinden.

Dit is een uitgelezen kans voor de echte liefhebber of verzamelaar om in het bezit te komen van een uniek exemplaar in topconditie, een verrijking voor uw verzameling of voor de aankleding van uw showroom of mencave.

Technische Specificaties:

110cc 4 takt semi automatisch trekstart

€ 1.950,-