Mercedes Ponton 220 S 1958 in nieuwstaat

€ 44.950,00

In opdracht van onze klant bieden we aan:

Een prachtige volledig gerestaureerde Mercedes Ponton 220 S uit 1958.

Deze Mercedes 220 S Ponton is volledig body off gerestaureerd kosten nog moeite zijn gespaard door de eigenaar tevens echte liefhebber om deze Mercedes in nieuwstaat te maken.

Geïmporteerd vanuit Californië om vervolgens professioneel gerestaureerd te worden.

6 Cilinder M180.924 motor met 124 PK Handgeschakeld

De volledige restauratie is bijgehouden middels een uitgebreide fotoreportage waar u van a tot z kunt zien wat er allemaal is gebeurd tijdens de restauratie u kunt het volgen van aanvang tot het einde van de restauratie.

Frame off restauratie alles is volledig gestraald , vervolgens in de epoxy gezet en professioneel gespoten met hoogwaardige lak tevens getectyleerd van onderkant carrosserie tot aan de binnenkanten van de deuren en de holle ruimtes alleen op deze manier blijft de Mercedes perfect geconserveerd.

Ook technisch is deze Mercedes 220 S Ponton in een topconditie, alles is gereviseerd van remmen tot aan de motor elk boutje en moertje is aan de beurt geweest ook zijn de koplampen vervangen voor nieuwe Europese.

Het interieur is in sublieme staat, van houtwerk , rubbers , bekleding tot aan de dak-hemel toe alles is nieuw!

Werkelijk een verbluffend resultaat, zo gaat u niet zomaar meer een Ponton vinden.

Hier staat een nieuwe Mercedes 220 S Ponton uit 1958 die rijdt als een nieuwe juist afgeleverde Mercedes zoals hij destijds in Stuttgart van de band af rolde.

Het recente taxatie rapport van een zeer vakkundig taxateur liegt er dan ook niet om deze Ponton is getaxeerd op € 45.000,-.

Het taxatie rapport en de fotoreportage zijn ter inzage bij een eventuele bezichtiging.

U kunt de nieuwe eigenaar worden van deze prachtige Mercedes 220 S Ponton voor de prijs van:

€ 44.950,-

Bekijkt u onze uitgebreide fotoreportage, mocht u interesse zijn gewekt of heeft u vragen aarzel dan niet en neem contact met ons op we staan u graag te woord en proberen al u vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Daan Schop,