Bekijk hier ons zorgvuldig geselecteerd aanbod.

Zoekt u wat anders? Neem contact op wij helpen u graag!

Martelli Klassieke Retro Boot 6.2 V8 Sublieme staat

Prachtige Classic Retro Runabout .

“Martelli”

Unieke Runabout dit betekent eigenlijk autoboot, de open kuip , het dashboard en stuur typeren dit.

Deze boot is speciaal ontworpen en handgemaakt, verkeert in sublieme staat.

Schitterende kleur combinatie hoogglans zwart met teakhout op het dek en in de kuip, prachtig rvs beslag, luxe en design!

Niets is de ontwerper en bouwer van deze boot ontgaan samen hebben zij gebrainstormd om tot dit resultaat te komen , alles klopt tot in detail deze Retro boot is een lust voor t oog en een genot om mee te varen puur genieten.

De bouwer van deze boot is tot het uiterste gegaan om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen er is dan ook meer dan 8 jaar met ziel en zaligheid gebouwd om dit eindresultaat te behalen.

Er is een ordner van ruim 10cm dik aanwezig met documentatie en bescheiden met onder andere de bouw tekeningen en schema’s.

Schitterende rondingen, praktische details, veel opbergruimte, luxe en design, dit typeert deze boot die klasse en degelijkheid uitstraalt , en dat is het ook een degelijke boot met een klassieke uitstraling precies wat de bouwer wilde.

De naam Martelli betekend hamer in het Italiaans dit heeft te maken met de achternaam van de bouwer van deze boot, die deze boot heeft vervaardigd uit alleen de beste materialen van zeer hoge kwaliteit.

In 2012 is deze boot te water gelaten de bouwer tevens eigenaar heeft deze boot met liefde en respect behandeld en tip top onderhouden, hij is er immers meer dan 8 jaar mee bezig geweest alvorens hij er op het water van kon genieten voor die tijd genoot hij van de bouw van dit unieke schip.

Na met volle teugen genoten te hebben van een 8 jaar durende bouw en 6 prachtige vaarseizoenen later vond de eigenaar en bouwer het weer tijd worden voor een nieuwe uitdaging enkel daarom is deze prachtige boot te koop gekomen.

Wilt u een middag toeren een weekendje weg of houdt u van waterskiën? Met deze boot kan het allemaal !!

Heeft tevens zeer goede vaar eigenschappen, wendbaar en laat zich makkelijk besturen.

Plezier voor het hele gezin of vriendenclub of juist romantiek voor 2 of misschien wel 4 zegt u het maar u mag het zelf invullen.

Aan de luxe ontbreekt het niet!

Een opsomming van enkele opties:

Spoelbakje met stromend water, een 1 pits gascomfort met speciale bun voor de gasfles, een geïntegreerde compressor koelkast om te zorgen dat de drank en versnaperingen ijskoud blijven, veel opbergruimte, splinternieuw chemisch toilet en nog veel meer!

Slaapplaats voor 2 personen achter in de kuip onder het dek geweldig hoe dit is ontworpen.

Heeft een Cabrioletkap/ Kuiptent die aan de zij en achter kant opengeritst kan worden en aan de voorzijde geheel opengeklapt kan worden dit laatste is erg makkelijk als u moet aanleggen, ook is er een compleet afdekzeil aanwezig.

De voorstuwing gebeurd doormiddel van een in-board motor Mercruiser 6.2 V8 Horizon met 340 PK en een Bravo 3 staartstuk met duo propeller dit is met de bouw van de boot NIEUW geïnstalleerd, deze motor heeft een gesloten koelsysteem, lage urenstand.

Het gewicht van de boot met bepakking zal rond de 2300 KG zijn optioneel is een tandem-as geremde trailer met NL kenteken.

- Audio installatie

- Afzuiging in motorruimte

- Afdekzeil

- Brandblusser

- Cabrioletkap

- Chemisch Toilet (Nieuw)

- Dubbele Accu start en accessoires

- Fenders

- Gascomfort 1 pits

- Hoofdschakelaars

- Kuip verlichting-

- Koelkast (Compressor)

- Ligplaats (optioneel)

- Spoelbakje

- Trailer (optioneel)

- Ventilatie in motorruimte en slaapruimte

Kortom kom langs en bekijk dit prachtige schip met eigen ogen proef de romantische en klassieke uitstraling het zal moeilijk zijn niet verliefd te worden !

Taxatierapport recent van november 2018 Taxatie Waarde € 71.000,-

( Het bouwen heeft exclusief de paar duizend geïnvesteerde uren veel meer gekost dan de getaxeerde waarde)

Wij zijn op zoek naar een koper die er eerlijke prijs voor wil betalen dit is afhankelijk van een paar factoren waaronder de trailer , eventuele ligplaats en transport van de boot.

U heeft dan ook absoluut een unieke boot waar geen 2e van te vinden is dit is dan ook exact wat bouwer en vorige eigenaar voor ogen hadden.

De afmetingen bedragen :

Lengte 7,30 M
Breedte 2,25 M
Diepgang 0,30 M

Voor verdere vragen meer informatie of het maken van een afspraak , neem gerust vrijblijvend kontakt met ons op.

We helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

D Schop jr.

0031-653256474